winter panorama

Gemoedelijk en sfeervol dorp

Met prachtige dal afdalingen

Großarl

Grossarl, een schilderachtig bergdorp in het Salzburgerland van Oostenrijk, betovert met zijn alpenlandschap en authentieke charme. Omgeven door de imposante bergen van de Hohe Tauern biedt het pittoreske valleien, weelderige weiden en beboste hellingen. Bekend om zijn uitstekende mogelijkheden voor skiën, wandelen, mountainbiken en bergbeklimmen, trekt Grossarl zowel avonturiers als natuurliefhebbers aan. Het is de toegangspoort tot het Grossarltal, waar traditionele Alpenhutten, vriendelijke gastvrijheid en heerlijke lokale gerechten te vinden zijn. Het dorp straalt een authentieke sfeer uit, waar ontspanning, activiteiten in de buitenlucht en een diepe verbinding met de natuur samenkomen. Het dorpje Großarl telt 3.800 inwoners en het hoogste bereikbare punt bij Großarl is de top van de Frauenkogelberg op 2.424 m.

Gemoedelijk en sfeervol

Großarl is een gemoedelijke bestemming voor een wintersportvakantie. Families en rustzoekers voelen zich hier thuis omdat alles op loopafstand is en er geen lange wachtrijen bij de liften zijn. Met de liften aan de rand van het dorp ben je snel op een hoogte van 2.027 en kun je mooie afdalingen kiezen.

Top 5 hotels Großarl

Dit zijn de vijf meest geboekte hotels in Großarl.

  1. Hotel Alte Post
  2. Hotel Kristall
  3. Hotel Johanneshof
  4. Hotel Berg-Leben
  5. Hotel Tauernhof
Dorp Grossarl

Prachtig landschap

Gezellige berghutten en warme gastvrijheid. Het wandeldroomland Grossarl met zijn brede keuze aan romantische, natuurvriendelijke en uitstekende hotels en accommodaties wacht op u met prachtige aanbiedingen en warme gastvrijheid.

Pistekaart Großarl

203 km piste totaal
57 km blauwe piste 28 %
118 km rode piste 58 %
28 km zwarte piste 14 %
Dal: 830 m - Hoogste punt: 2.700 m
10 gondels | 18 stoelliften | 15 sleepliften
1018 km v.a. Utrecht | reistijd: 9:35 uur