apres-ski

Feest vieren in al zijn facetten

Van gemoedelijke hutten, tot schirmbar tot discotheek... vier je feestje op je eigen manier

Après-ski

In de dorpjes van het Gasteinertal is het niet alleen prettig skiën maar ook de après-ski en het nachtleven zijn aangenaam en gezellig. In iedere plaats vind je wel enkele cafés en schirmbarretjes waar het in de middag al gezellig begint te worden. De meeste après-ski gelegenheden bevinden zich centraal in het dorp of onderaan de piste / skilift. Hierdoor is gezelligheid altijd binnen handbereik. Hieronder hebben we de belangrijkste en meest bezochte après-ski gelegenheden voor je op een rij gezet.

live muziek
BAD GASTEIN - Kaiser-Franz-Josef-Straße 36-38

Wührers

Wührers is de enige après-ski bar en club waar bekende DJ’s komen. De club bevindt zich in het hotel Club TNT Alpin. Je kunt er een potje biljarten terwijl je luistert naar live muziek, die wekelijks wordt afgewisseld door verschillende muzikanten en DJ’s.

BAD GASTEIN - Grillparzerstraße 1

Silver Bullet Bar

Door de gezellige aankleding, leuke live muziek en internationale DJ's is er gegarandeerd sfeer bij deze gezellige après-ski bar! Ook is er overdag de mogelijkheid om gezellig een hapje te eten.

BAD GASTEIN - Mozartplatz 11

Hexenhäusl

Het restaurant Hexenhäusel wordt gezien als een van de meest sfeervolle plekken van Bad Gastein. Er is de mogelijkheid om rustig een hapje te gaan eten, maar ook om te genieten van het nachtleven en de après-ski.

BAD GASTEIN - Kaiser-Franz-Josef-Str. 38

Lederhosenbar

De Lederhosenbar is de kleinste bar in Bad Gastein, maar zorgt voor de beste après-ski en het gezelligste nachtleven. Je kunt je eigen biertje tappen op je tafel en het wordt nog gezelliger gemaakt door live muziek!

DORFGASTEIN - Solarbadstraße 3 & 5

Bar Restaurant / Schirmbar Thomaselli

Perfect gelegen onderaan de lift in Dorfgastein vind je de Schirmbar Thomaselli. Schirmbar Thomaselli is een perfecte plek om vanuit het skiën een hapje te gaan eten of een drankje te doen aan de bar.

BAD HOFGASTEIN - Weinetsberg 41

Aeroplanstadl

Aeroplanstadl beschikt over een restaurant met een gezellige sfeer. Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 200 mensen en buiten op het terras nog eens 600. De keuken staat bekend om zijn zelfgemaakte gerechten en traditionele Oostenrijkse specialiteiten. Na het genieten van de maaltijd, kun je de disco bezoeken om een drankje te doen en naar de muziek van de DJ te luisteren.

BAD HOFGASTEIN - Bundesstrasse 252

Pension-Restaurant BERGLIFT

Pension Restaurant Berglift is een plek met veel mogelijkheden. Er zijn liften om naar boven te gaan, een restaurant, de gezellige après-ski, een buitenterras met een schirmbar en een indoor bar.